Funksjonærinfo

Viktig info til funksjonærer

Takk for at du stiller som funksjonær til Askerlekene

Siste versjon av funksjonærlista finner du her C-2018-funksjonæroversikt

Merk at stevnet starter allerede fredag med en løpsøvelse på Føyka og slegge på Heggedal. Fredag har vi redusert bemanning på sekretariatsfunksjoner og heller ingen kiosk på fredag. Tidtakerteamet må stille på fredag!

Vi har også et informasjons/dugnadsmøte på Føyka fredag klokka 18.00.  På dette møtet informerer vi om oppgavene og gjør nødvendig forberedelser med sjekking av ustyr, plakater, startnummer osb. Det er en del god del som må ordnes, så sett av litt tid til det.

Stevnestart:

  • Fredag 8.juni 18.00,
  • Lørdag: 9. juni 11.00
  • Søndag 10.juni 11.00

Oppmøte: Dersom ikke annen beskjed er gitt så er oppmøte for funksjonærer 1 time før stevnestart. På fredag gjelder det da tidtakerteamet og de fra sekretariat som får spesifikk beskjed om det. På lørdag og søndag må dere regne med aktivitet fram til ca 17.00.

Tidtakerteam: Vi beklager at det blir noe ekstra jobb for tidtakerteamet i år siden det også er stevne på fredag, men håper det går bra.  For at de skal få en gjennomkjøring, så ber vi om  at alle i tidtakerteamet kan stille på kretsstevnet mandag 28.5. Dette gjelder da både elektronisk tidtaking, manuell tidtaking og startordnere.

Oppskrift på vaffelrøre og pastasalat finner du her: Oppskrift på pastasalat og vaffelrøre

Dersom spørsmål er det bare å kontakte meg eller Jon.

Hilsen

Bjarne Risløv, ansvarlig Askerlekene

Kontakt info: bjarnerislow@gmail.com